Løb: 13 km tærskelløb… Og lidt om DR2’s udsendelse om løb.

Der var en udsendelse på DR2 i går. En genudsendelse, men jeg havde ikke set den tidligere… Ganske pudsigt indeholdt den Lars Bom som løbeguru. Et fænomen jeg tidligere har advaret mod. Ikke at jeg har noget mod Lars Bom, slet ikke ! Men jeg har et lille horn i siden på de træningsprincipper han… Læs videre Løb: 13 km tærskelløb… Og lidt om DR2’s udsendelse om løb.

Dagens projekt har været en kamera-side.

Jeg har faktisk længe villet lave en lille oversigt over mine kameraer… Ikke fordi de som sådan er noget særligt, eller eksotisk (måske undtaget den gamle Minolta!), men mere fordi jeg synes det er et hygge-projekt. Kameraerne er: Minolta SRT-101. Minolta DiMAGE Z2. Panasonic Lumix DMC-LZ7. Nu er siden Mine Kameraer så endelig blevet skabt.… Læs videre Dagens projekt har været en kamera-side.

Danske soldater er af God Kvalitet, selvfølgelig.

En Ritzau nyhed, som absolut ikke er nogen nyhed, men hvis budskab burde gives de største overskrifter i de statslige Danske medier: Taliban-ledere i Afghanistan har ofte svært ved at få sine folk til at slås mod danske styrker, der betegnes som særligt kompetente, siger bataljonschef. Taliban er bange for de danske soldater i Helmand-provinsen.… Læs videre Danske soldater er af God Kvalitet, selvfølgelig.