Bar Minibar

Jeg faldt over denne artikel på Politiken (ok, ok, ok jeg lover at skamme mig…) http://politiken.dk/turengaartil/rejsenyt/storbyogkultur/ECE1937607/legendarisk-hotelinventar-er-snart-fortid/ “Flere hotelkæder afskaffer minibarerne, fordi de er for besværlige at holde styr på og for dyre at fylde.” Dér kan man se! Jeg troede ellers, at det var for dyrt at tømme minibaren… ???

Opfølgningsplan for den aldrende Xantia

Brugt nogle dage på Citronik.dk, hvilket man bliver ganske meget klogere af. Blandt andet med de ting, som der nok skal kigges på, uanset bilen er indkøbt som et budget-køretøj. Dæk/Tandrem.Dækkene er forfærdelige, at køre med, så de skal absolut skiftes. Tillader mig, at sætte sikkerhed og komforten en smule højere, end driftsikkerhed/fornuftsøkonomi. (195/50-15 82V… Læs videre Opfølgningsplan for den aldrende Xantia

Hvad en Franskmand kaster af sig.

KRITISK: Jeg aner ikke en fløjtende om motoren, og skal ha’ undersøgt, hvordan det står til med eventuelle tandremme. Jeg har ingen oplysninger omkring kilometertal for en evt. tandrem. Det kritiske bunder i, at bilen står til kilometerstand 130000 km. Og tandremsskift skal ske senest ved 120000 km… Centrallås problematikken skal ihverttilfælde løses. For dét,… Læs videre Hvad en Franskmand kaster af sig.