ACTA: Industrivældet sejrer over folkestyre, demokrati og sund fornuft !

Der skal råbes op i tide:

Jeg frygter den fremtid vi går i møde, hvor en tilfældig pengegrisk og forandringsforskrækket Underholdningsindustri, bliver dikterende fællesnævner for dét som burde have været det mest ligeligt tilgængelige medie i menneskehedens historie.
Lige og uhindret adgang til internettets datamængder for alle !
Nogle magtsyge politikere, fanatiske præster, elitære embedsmænd og gridske industrifolk er så af en anden mening og synes de har en ret til vide bedre, hvad du må…, og især IKKE MÅ på internettet…, og fordyre det, så folket malkes og kun de velbjergede opnår de fordele alle burde ha’.
Og ingen tvivl om, at deres ønskedrøm er, at alt hvad der ikke udtrykkeligt er tilladt og godkendt på internettet…, det er forbudt !
Hvor er det trist, at demokrati, folkestyre, frihed og lighed atter skal bankes 200 år tilbage, grundet en lille sygelig elites indskrænkethed…

Jeg frygter, at vores politikere ikke evner at forstå den arv de er sat til at forvalte !
At de ikke forstår deres ansvar overfor det samfund de skal viderebringe til vores efterkommere, vores børn og børnebørn…
Vil de virkeligt medvirke til en udvanding af magtens tredeling (måske ønsker de den ikke, men drømmer om, at politikere har retten til at samle det hele under én hat ?) ?
Vil de medvirke til en centralisering af magt og rettigheder til en snæver elite, som så via love og forordinger i kombination med overvågning og registrering, koster rundt med pøblen ?
Er det kun et spørgsmål om tid, inden politikerne og embedsmændene koger en “Vælger-egnethedstest” sammen som sikrer, at kun en udvalgt befolkningsmængde, som opfylder politikernes kriterier, kan få lov at afgive stemme til folketingsvalgene ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.