Løb: Nummer afhentning og forberelser til Marathon

I går eftermiddags var jeg så inde på Østerbro Stadion, sørgeligt lille, slidt og utidssvarende…, for at hente mit nummer til Glitnir Copenhagen Marathon 2008.
I Sparta’s træningshal er der stillet en stor sportsudstilling op, med masser af stande med produkter fra forskellige producenter.
Selvfølgelig med fokus på løb.

I hallens fjerne ende foregik så selve nummerudleveringen.

Spartahallen

Jeg afleverede det startkort jeg havde fået tilsendt med posten og fik så en plastpose, fyldt med reklamemateriale, blade og en t-shirt.
Jeg valgte, som jeg normalt gør…, en t-shirt i størrelse medium !
Men den er sgu’ alt for stor…
Nærmere noget jeg selv ville kalde large og der står da også 178 cm i størrelsen inden i den.
Men den er en Medium…
Medium er tilsyneladende vokset ?

Kvaliteten er ellers lækker nok, så jeg håber da virkelig at jeg kan få den byttet, for ellers har jeg spildt mine penge (den del, som går til t-shirten, altså 🙂 ).
At forære den væk til én eller anden, som ikke har løbet løbet, synes jeg er lidt…, det har jeg ikke rigtig lyst til.

Og så fik jeg hilst på Polar !
Der sad en meget flink mand ved Polars stand, men han blev vist lidt forskrækket over min metode med, at stikke uret helt op i hovedet på ham og snerre: “Hvad er det for noget lort ?”
Vi fik os så en lille rolig snak, for han var nu altså flink nok 🙂
Han kiggede lidt på den manglende knap, det ridsede glas (og jeg fandt desværre ud af, at RS-400 og RS-800 har samme latterlige kinaplastic overflade) og det, at urkassen ikke passer helt perfekt i remmen.
Foreslog mig, at jeg en dag kommer forbi deres hovedkvarter på Skovlytoften 9A i Holte, så vil de kigge på det.
Så det vil jeg gøre en dag !
Mener stadig, at Polar ville gøre bedst i at ansætte mig som tester og kvalitetsbedømmer, hvis de virkelig mener noget seriøst med deres ure, til seriøse sportsfolk…, og ikke pludselig vil se sig overhalet af andre mærker som f.eks. Suunto eller eventuelt et eller andet Kinesisk mærke…
Jeg har en temmelig lang liste med irriterende småting, nemme at tilrette, som vil bringe Polar frem til at være The Only Choise, når snakken går på Træningsure.
De ved hvor jeg er, så…

Efter at ha’ fået mit løbenummer (2706) og den tilhørende chip, gik jeg lidt rundt og kiggede på varerne og tog et par billeder.

Spartahallen

Udenfor skinnede solen og der var fyldt op ved alle udendørs-cafeerne.

Jeg er meget spændt på, hvordan vejret bliver på søndag.
Det bliver formentlig solskin, men hvad siger temperaturen og nok så vigtigt, hvor meget vind får vi ?

Nu er det så bare at få styr på de stumper som jeg skal løbe i og ellers ha’ med.
Min superdrik med honning, (tyyynd) the, ren frugtsaft, kaffe og cola og lidt salt.
Lyder det klamt?
Måske, men det smager faktisk godt og er den rene energibombe.
Inden løbet regner jeg med at suge omkring 250 ml. i mig af det, men især efter løbet er det helt genialt til at restituere og puste ny energi i kroppen, så jeg medbringer ialt ca. 2 liter !
Lørdag er fødderne søbbet ind i kopattesalve, negle kontrolleret og klippet (klip IKKE for tæt!) og resten af kroppen gået efter for rifter og skrammer, som gives et lag zinksalve.
Selv små rifter kan gå hen og blive et uoverstigeligt problem, når de begynder at blive dækket af tykke svedaflejrede saltskorper.
De kritiske steder er brystvorterne, under armene, skridtet og lårenes inderside og ikke mindst mellem ballerne.
Et lag vaseline på de steder på løbsdagen er måske lidt grænseoverskridende for nogle, men det kan være din helt store redning.
Og lidt plaster over brystvorterne ka’ redde dig fra intense blodige smerter dér !
Salte sveddråber i øjnene er også ektremt ubehagelige og kan gøre det umuligt at se hvor du løber, så en lille svamp eller det fra startfirserne så populære svedarmbånd kan være en god hjælp.
Jeg er ikke selv helt til dét dér frotte-svedarmbåndsværk, så jeg er glad for at se, at man heldigvis får udleveret en lille svamp, sammen med startnummeret.
Så sidder den bare klar til brug i bukselinningen.

Nu er løbeskoene klar, nummeret er klar, chippen er klar, det tøj og de bløde brede sko til hjemturen, jeg skal ha’ på bagefter er klar, plastikpose (tætsluttende) til det svedigste løbetøj efter løbet er klar, lille frotté håndklæde, energidrik og energisplat, ekstra bananer, klippekort, mobiltelefon, rutekort, og selvfølgelig pulsuret og lidt førstehjælpsgrej (lille 1′-hjælpssæt + elastikbind og ispose), samt kameraet.

Og så ellers slappe af, med at læse lidt i avisen, kigge lidt på ruten, lytte til musik, kysse Michaela og Silas og masser af andre rare ting 🙂
Og væske !!!

I aften tager jeg et par mentale gennemløb af ruten og kryber lidt tidligere i seng.

One comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.