Arla lugter af sur mælk

Sur Lærkevang Mælk !!!

AAAh nej, nu bliver jeg nok tromlen af den store industrigigant.

Arla har tilsyneladende en kraftig berøringsangst overfor enhver kritik af deres produkter og negativ omtale af deres mærkenavnspolitik.
Svagpissere i for små sko, må være den nærliggende tanke.
Er de ikke stadig optaget af, at underkaste sig den Muslimske verden ?
Måske er der et sammenfald m h.t. Arla’s modvilje overfor den personlige ytringsfrihed ?

Arla har fået sig en Lærkevang sag, men hvad drejer det hele sig egentlig om ?

I ni år har domænet Laerkevang.dk tilhørt Preben Nielsen fra Farsø, men det gør det absolut ikke mere.

Klagenævnet for Domænenavne har besluttet, at domænet hører hjemme i hænderne på Arla, der sælger mælken Lærkevang.
(Money Talk’s !)

Preben Nielsen har haft sit Laerkevang domæne siden 2000. Det var en personlig hjemmeside med tilhørende mailkonti. Altså en hel almindelig hjemmeside i dagens Danmark.

Navnet valgte han, fordi han har boet på en gård ved navn Lærkevang og han har tilmed haft en paintball-klub af samme navn.

Omvendt er Arlas eneste tilknytning til navnet, at mejerigiganten i 2007 lancerede mælken Lærkevang.

Som Preben Nielsen oprindeligt skrev til klagenævnet:

“Det er nok bedre, at Arla skifter navn til bøgevang, grandly, egebakken eller lignende.”

Men der opstår problemer for Preben, fordi han havde lagt anbefalinger, billeder og links til Arla’s konkurrenter, som er selvstændige mejerier i Hirtshal, Thiese og Tinglev, på sin hjemmeside.

Og det hyler Arla op over, da de finder det “bevidst krænkende”. (Hvor syyynd !)

Klagenævnets inkompetente amatører vælger så udelukkende, at se Mastodonten Arla, som krænket og ikke Preben Nielsen, som har måttet finde sig i, at Arla opfinder ét eller andet tilfældigt navn til deres skodmælk (mælk skal drikkes nedkølet, ubehandlet, direkte fra koen !!!) og derefter vælger at tromle hen over en uskyldig mand.
“Buhuhu buhuhu buhuhu, der er en ond mand, som ikke kan li’ vores mælk…”
Get over it Arla !
Grow up, i stedet for, at opføre jer som en flok Muhammedfornærmede muslimer.

Var Arla virkelig så amatøragtige i deres rescearch og forberedelser til markedsføring, at de ikke undersøgte internettet for Lærkevang forekomster ?
Hvis de virkelig er så amatøragtige, at de ikke undersøgte det, så burde de ha’ fået en flad lussing af Klagenævnet for at være naive idioter.
Hvis de havde vished om Laerkevangs eksistens og er for barnlige til, at kunne håndtere kritik og bevist vælger, i en industrimastodonts magtarrogance, at tromle en eventuel kritik ned v.h.a. sin økonomiske overvægt, så burde Klagenævnet også ha’ slået Arla over fingrene.
At Klagenævnet for Domænenavne ligefrem skulle være blevet købt, eller der er tale om vennetjenester er selvfølgelig en langt ude påstand. Danmark er jo ikke en mellemamerikansk banarepublik.
Så ikke ét ord i dén retning !

Men en individuel privatperson må tilsyneladende ikke, udfra eget frit valg, vælge at støtte mindre uafhængige virksomheder, hvis det bevirker, at en industrivirksomhed føler sig trådt over tæerne.
Det er i hverttilfælde den lærdom jeg kan uddrage af denne groteske sag.

Konsekvensen er, at jeg må betragte Arla som en flok skiderikker og Klagenævnet for Domænenavne som inderligt inkompetent og mistænkt for, at være i lommen på storindustrien.

Og hvis Arla leder efter bevidste krænkelser, så er de velkomne til, at kigge forbi denne side, så de kan se, at jeg synes de lugter af sur mælk.

Nu kan jeg så blot vente på, at Arla finder på et eller andet Soderblom (herunder: Söderblom / Søderblom !!!) produkt, hvorefter Klagenævnet eksekverer deres Stor Industri Støtte Afgørelse og smider mig af nettet.

Konsekvensen af dommen er, at Preben Nielsen blev frataget retten til, at benytte sin hjemmeside som et frit menneske i et demokratisk samfund med ytrings- og talefrihed, men måtte leve med en påtvunget censur, fordi Arla tilfældigvis vælger hans domænenavn til deres produkt.
Det, at en industri kan påtvinge dig censur er hermed blevet stadfæstet !

Og som sædvanlig har ingen af landets politikere evnet at fatte noget som helst af konsekvenserne.
Så de gør intet !
Men der er jo sikkert også nogle givtige bestyrelsesposter i Arla…, så hvorfor gøre sig upopulær ?
Neeej en politiker vil da ikke gå fra en politisk kariere og ind i f.eks…., TDC ???
Nej vel !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.