Min sunde fornuft siger: Religion er for tåber

Én ting er, at der efter sigende er hele 8% af den Danske befolkning, som tror mere på Bibelens Skabelsesberetning, end på evolutionsteoriens fornuftsbaserede videnskabelige fakta.
Disse mennesker er tåber og udviklingsbremsere i helt uhyggelig grad, som af én eller anden årsag (svag personlighed, psykiske forstyrrelser, fysiske begrænsninger i deres hjerne…, eller andre skavanker… ???) lader sig forblænde og overbevise af religionseventyrfortællinger.

Og så kommer det oveni, at det nu viser sig, at der tilmed findes (andre) tåber, som mener, at man ikke må kritisere og nedgøre religion !
Hva’ fanden er det for nogle åndsamøber !!! 🙁

Religion skal kritiseres tit og ofte, da religion er ødelæggende for fremadrettet, selvstændig tænkning og udelukkende har til formål, at fratage individet selvstændighed og almen fornuft.
Religion er for tåber !
Typen af religion er flintrende ligegyldigt.

I Danmark er det lykkedes med hjælp fra fornuftsindividder, at udtynde religionen i dagligdagen til et nogenlunde tåleligt niveau.
Det har taget adskillige hundrede år.
Men det kan gøres endnu bedre.
Religion skal fjernes helt og aldeles, og hvis nogle enkelte individer føler, at de har brug for den slags “opium”, så kan de holde det helt og aldeles privat.

Men er vi i virkeligheden på vej til, at tillade religionståber og deres latterlige forestillinger, at udøve større indflydelse på vores allesammens hverdag ?
Vores samfund og demokrati ?

Beskyt fornuften og spark religionerne ud !

One comment

  1. Jeg ville måske nok have udtrykt mig på en lidt anden måde – men principielt fuldstændig enig! “Religion er roden til alt ondt” og “Alle krige er startet af religiøse grunde” er 2 vigtige sætninger, som jeg tit bruger!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.