Tilbage fra Camino Primitivo…

Så er vi hjemme igen!

Det blev en tur, hvor det forud forventede og det forud planlagte på ingen måde var den reelle virkelighed.
Og det var utroligt berigende!!!

Afgangen fra Kastrup burde måske have advaret os. 20 minuter før check-in opdager jeg at der står cancelled udfor vores Madrid fly…
Derefter brugte vi tiiimer på ingenting, med at vente på hvad SAS så kunne ryste ud af ærmet. Med vanlig arrogance foregik det selvfølgelig uden nogen som helst form for information til de involverede passagerer, som blot måtte vente, vente, vente…, uden at have den mindste anelse om hvad de ventede på.
Tak til SAS for den velvillige kommunikerende håndtering af sine betalende kunder. NOT!!!

Nå, men da vi så 4(!) timer senere fik vores tur ved disken, var betjeningen såmænd flink nok, men forståelsen for den ødelæggende effekt, som et senere ankomst tidspunkt ville ha’ var nul. Primært grundet administrative regler, hvor det for luftfartselskaberne drejer sig om at tørre deres egne kiksere af på kunderne, så billigt som overhovedet muligt.
Slutteligt endte vi med at skulle via Düsseldorf, Barcelona og så slutteligt Asturias, hvor vi ville være ved midnatstid, og så være fanget dér uden at kunne komme videre. Ikke et SAS problem, for de havde jo ganske korrekt fået os fra A til B…, men SAS ledelsen ved godt hvad jeg hentyder til, når jeg understreger overfor dem, at der er forskel på 90% virksomheder og 110% virksomheder. Og kan en ledelse tillade sig at køre en virksomhed udfra 90% princippet, når den kræver at den medarbejdere er 110%’ere?
Tilbage til Asturias, hvor interesserede personer i SAS regi, kan læse i den kommende dagbog, hvad vi endte i, grundet at vores ankomsttidspunkt blev 8 timer forsinket.
Det vil tage et stykke tid at få gået mine nogle hundrede dagbogssider igennem og få skrevet det hér. Og der skal også udbygges på Camino erfaringssiden.
Denne gang havde jeg trods alt 20 – 22 kg på ryggen, hvilket gør en lille forskel. Og en gravid kone i 3½ – 4 måned!!!

Men det er skønt at være hjemme og kunne skrive til jer allesammen igen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.