Anklagemyndighedens Idioti

Når embedsmændene ikke evner, at gøre deres lovforberedende arbejde godt nok og når politikerne efterfølgende ikke evner, at overskue konsekvenserne af hvad de gennemfører, så ender borgerne, de skatteydere der betaler lønninger og udgifter for embedsmænd, politikere og anklagemyndighed…, som uskyldige ofre.
Være bliver det, når anklagemyndighed og helt almindelige betjente åbentlyst ikke er i besiddelse af almindelig sund fornuft.

Knivloven, som den populær kaldes er blevet dette lands borgeres helt store problem.

§ 4. På offentligt tilgængelige steder, uddannelsessteder, i ungdomsklubber, fritidsordninger og lignende er det forbudt at bære eller besidde kniv eller dolk, medmindre det sker som led i erhvervsudøvelse, til brug ved jagt, lystfiskeri eller sportsudøvelse eller har et andet lignende anerkendelsesværdigt formål. Forbuddet omfatter dog ikke foldeknive med en klinge på højst 7 cm, der ikke kan fastlåses i udfoldet position.

Hvordan dette kan ramme en mand, som opbevarer to hobbyknive (bemærk betegnelsen “Hobbykniv”, som er almindeligt brugt og anerkendt!) i sit bagagerum, eller en hobbyfisker, der havde glemt sin foldekniv i sin bil er en komplet gåde.

Hvad sker der oven i hovedet på disse afsporede individer ?
Og det er ikke den stakkels Haris Cehic eller Lars Lentz Sørensen der er de afsporede, men derimod de almindelige betjente, der får startet hele cirkuset og den anklagemyndighed, der vælger at forfølge sagerne, samt de politikere og embedsmænd, som har dannet grundlaget for det hele.
Forhåbentlig vælger intelligensen, den sunde fornuft og omtanken at indfinde sig.

Som sagerne udfolder sig nu er politi og anklagemyndighed gået hen og er blevet den almindelige borgers modstander, fremfor ven og hjælper.

Vil de to stakler en dag kunne forvente oprejsning ?
Eller er de stemplet for livstid, på baggrund af Idioti ?

One comment

 1. Og lige som en tilføjelse:

  Befolkningen må jo kræve, at de stakler som er blevet ramt af våbenloven på baggrund af enkeltbetjentes humørsvingninger, anklagemyndighedens idioti og politikernes manglende intelligens og embedsmændenes uduelighed, bliver frikendt, får deres straf slettet af samtlige registre og bliver rigeligt godtgjort for svie, smerte og gene.
  Brian Mikkelsen må lige mande sig op, lyne bukserne og vise sig sine stemmer og sit embede værdigt.
  Han sidder sgu’ ikke i sit embede for sin egen fornøjelses skyld.
  Hvis politikerne vil ramme bandekriminelle og individer, som bevæbner sig, uden andet formål end, at være bevæbnede, så må de få embedsmændene til at skrue lovteksten ordentligt sammen, så den ikke bliver implementeret som vind og humør blæser, og ikke rammer lystfiskere og småkagesælgende Blåmejser.
  Tag jer sammen !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.