ChaoticSoul Re-Redesignet…

Når det ikke er lige fedt for alle…
Jo jeg synes at det er et lækkert tema, men hvad nytter det når min mor ikke kan læse teksten…???
Har i et par dage bokset lidt med PHP-koden, og sammensat en stylesheet skifter. Det vrimler med eksempler på nettet, men jeg synes ikke at de var lige nemme at implementere.
Trial and error, trial and error…, indtil det lykkedes. Mange, mange kopper kaffe senere!
Så er der kun tilbage at eksperimentere med forskellige farve og skrifttypesammensætninger.
Har overvejet stylesheet skifterens udseende og placering mange gange og forsøgt lidt forskelligt, men som det er nu, så er den tilgængelig, bliver bemærket og kan benyttes (ser ens ud), uanset hvilken style man vælger. Og uden at være i vejen.

Dertil har jeg så lagt et link ind til forsiden, når man læser den enkelte artikel via de direkte link.
Førhen var det kun muligt at springe til forsiden, ved at klikke oppe på Soderblom.dk i headeren.
De ny link ligger i menuen ude til højre, under informationerne om den enkelte artikel.

Når den enkelte artikel vises, er der flyttet rundt på menurækkefølgen, således at Navigation – menuen altid vises øverst under søg-feltet. Før lå feltet med artikelinformationerne ovenover navigationsmenuen.
Dette får designet mellem Coppermine og WordPress til at hænge bedre sammen, da jeg så i Coppermine omdøber Menu til Navigation. Plus at jeg i Coppermine ændrer SYS_MENU til Administrator og flytter den ned under SUB_MENU (Der her ses som Galleri menu i Fotoalbummet).
Der skal files på lidt flere ting og ryddes lidt op i koden, men jeg er ikke interesseret i at fjerne henvisninger til de personer, som tidligere har arbejdet på temaet. De har gjort et flot arbejde og skal ha’ lov at stå i kildekoden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.