Nyt design : ChaoticSoul Redesigned…

Så har jeg skiftet (hmmm, er stadig i gang…) sidens design.
Skyldtes at jeg ikke var tilfreds med galleri-siderne, hvor Kubrick temaet ikke rigtig virkede indbydende…
Et af problemerne ved at skifte design er, at jeg skal ha’ et design, som virker til både WordPress og til Coppermine (WordPress = Den skrevne Blog, Coppermine = Foto gallerierne).
Det er nu ikke nogen umulig opgave og jeg fandt så ChaoticSoul, som jeg synes virkede lidt mere lækker.
Ok, det mørke design er ikke det der er mainstream for tiden, men det er jeg jo heldigvis helt iskold overfor.
Og så er der så lige alle tilpasningerne.
Oversættelse fra Engelsk til Dansk, tager en hulens tid, da man åbenbart ikke kan finde ud af at lægge alle tekster som variable. Dér er der nogle webudviklere, som sku’ ha’ baaank!!!

Og det bliver så et fremtidigt projekt at lave alle disse tekststrenge i egen sprogfil. Senere.
Foreløbigt har jeg håndoversat alle de tekststrenge jeg er faldet over og hvor jeg synes at det var nødvendigt.
Metadata er også blevet ført ind.
Menu opbygningen er ikke ens for de to systemer, men det har jeg rettet lidt til, og lavet en Administratorindgang på forsiden.
Ligeledes har jeg integreret et link til sitets forside, som øverste link i Sider/Menu (Dén navneforvirring skal der også gøres noget ved!!!).
Coppermine havde en kæmperamme uden om billederne, når der blev vist enkeltbilleder i galleriet. Dén har jeg fjernet. Overvejer om jeg evt. skal lave en ramme selv, men jeg synes ikke at en ramme virker som en integreret del af designet. Men muligheden for at gøre det findes jo.
Søgefeltet er blevet integreret og jeg har givet det en aktiv Søg – knap.

Normalt arbejder jeg jo i Linux (SuSE 10.2 – KDE) med Firefox som browser, og her virker designet da også sammenhængende.
Da jeg så skulle teste det for de stakler, som er nødt til at leve med Windows (XP), så det også helt fint ud i Firefox, Opera og Netscape, men gled (selvfølgelig) i Explorer (ver. 7).
I begge themes skal der være angivet margin-top til 5px (eller mere…) i header-sektionen i style.css, for at det skal se ordentlig ud..
I Coppermine temaets style.css findes linjen: h3 { font-size: 1.2em; } i Topography afsnittet, den skal også være i style.css i WordPress temaet. Ellers holder teksstørrelsen for h3 ikke i f.eks. menu-overskrifterne…
Skriftfarven er ændret fra #9C9890 til#F3EDDC, som giver en lidt større læsevenlighed og tekststørrelsen er ændret til 1.2px fremfor 1.1px.

Og så har jeg ryddet lidt op i koden her og der, så det ser ordentligere ud 🙂

Nu kan jeg da aktivere det, uden at det falder helt igennem…

Men der er jo altså en del mere, som skal fikses!