Embedsmændenes og politikernes sørgelige fantasiforladthed

Så her til aften og fandt dette billede:

Toronado-makeover

En Toronado, sammenbygget med en Airstreamer.
(Jeg lader de uvidende Embedsmænd og do. Politikere selv undersøge, hvad dét så er for et par størrelser…!!!)

Nej, jeg synes absolut ikke den er særlig køn.
Men den er godt tænkt.

Her i landet er den slags tanker blot forbudt.
Fornuftige begrundelser for, hvorfor initiativ- og idérige individer skal svinebindes og med vold og magt forhindres i deres kreative proces, eksisterer ikke.

Åhhh jo, der vil være nogle der klynker op om sikkerhed, men det er et forhold, der kan ordnes via en kompetent (i modsætning til PENGEMASKINE) synsmyndighed. Og klynkeriet er blot baseret på en dårlig holdning til dine medmenneskers evner og kunnen (Du er et skidt menneske, med andre ord!)
Desværre vil Emedsmandsvældet gøre det til et administrativt helvede, at få ethvert køretøj godkendt. Og SKAT vil stikke deres grådige snabel dybt i din, i forvejen, beskattede og afgiftsbelagte økonomi.

Politikerne herhjemme ævler konstant op om, at de støtter innovation og nytænkning.
Problemet er, at der ikke er en eneste af dem, der overhovedet forstår begrebet. Ingen af dem forstår, hvad der kræves for, at de begreber reelt skal trives.
Ingen af dem er selv i stand til, at være disse begreber.

Først den dag, de forstår hvad der må ske for, at understøtte Homo Ludens, via en liberalisering og simplificering af gældende lovgivning, bl.a. inden for området “Hjemmebyg” (skal ikke forveksles med, at skrue THansen stumper på sin Golf), vil der ske den innovations og nytænknigseksplotion, som vil gavne Danmark mere, end Politikere og Embedsmænd overhovedet er i stand til, at froestille sig, når de befinder sig i deres standardstøbte og skatteborgerbetalte eksistens.

De er en sørgelig flok skrællinge !!!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.