Svinehundene i Folketinget, vedtog den ny Offentlighedslov

Klamphuggere, krystere, idioter og Landsforrædere, og Uintelligente spassere!!!

Mindre hårdt kan det ikke siges !

Et flertal bestående af regeringspartierne, Venstre og Det Konservative Folkeparti har stemt for lovforslaget, sgu.

Jeg græmmes over deres udtalte ageren på, at udhule det demokrati, der er den eneste garant for en fortsat positiv udvikling i samfundet, til alles fælles bedste.
Ellers ender vi tilbage i et oligarki-system, et ekspertvælde, hvor kun de af en snæver gruppe godkendte “gode venner”, sidder og skalter og valter med vores alles samfund, understøttet af embedsmændenes grå magt.

Det er slemt nok, som det er!

42 medlemmer af Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Enhedslisten stemte som ventet nej til loven,fordi den begrænser offentlighedens muligheder for at holde øje med, hvad der reelt foregår…, hvor pålidelige embedsmænd og politikere rent faktisk er.

Det er især lovens paragraf 22, 24 og 27, der er stærkt kritiske.

Paragrafferne fjerner retten til aktindsigt i interne dokumenter, der udveksles mellem et ministerium og dets underordnede departementer eller mellem et ministerium og medlemmer af Folketinget.
Samtidig fjerner paragraf 22 retten til aktindsigt i ministres kalendre.

At vi har politikere, der ikke evner at forstå, at det er den diametralt modsatte vej, der er en nødvendig udvikling, hvis de vil medvirke til et mere tilfredsstillende, frit, lige og ikke top-styret samfund…, derigennem modvirke stilstand, politikerlede og radikalisering.

Der er i den grad brug for personer med større visioner end de nokkefår, der pt. sidder på taburetterne i Folketinget, i deres egen lille lukkede klub, hvor de skalter og valter med vores frihed og vores penge. Ganske ansvarsfrit og uden konsekvenser.
Hvornår har DU sidst selv forsøgt, at blive berettiget til valg, eller kunne medvirke til at afgøre, hvem der skal opstilles?

Det er en skræmmende lukket klub !!!
Nu har de lukket sig yderligere inde.

SKVATRØVE !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.