TV2 Sputnik – Dødfødt idioti

Tak for, at jeg har haft fornøjelsen af, at smide 99,- kr. ud af vinduet til TV2. Oven i alle de skattepenge de også bliver begavet med.
99,- kr. for én måneds adgang til TV2 Sputnik, fordi jeg vil se 24 timers Le Mans !

At Sputnik lortet så ikke virker i Linux, uanset hvad fanden jeg har hugget og stukket i er aldeles uacceptabelt fra en skatteborgerstøttet medievirksomhed.
Hvem er dog de lallende idioter som sluger Microsofts lukkede og utilgængelige formater og systemer og skider alle andre ét stykke ?
Hvad fanden sker der i hovederne på de mennesker ?

Jeg kan åbne Sputnikken i min (Windows)browser og se streamen dér, men jeg kan ikke få lortet til, at åbne i VLC-playeren, trods at der er en “Åbn i ekstern afspiller”-knap på siden.
Amatørlort !!!
Så jeg er tvunget til, at skulle sidde og se på en browserside, forurenet med en masse pladsfyldende lort, som jeg ikke ønsker at glo på.
Jeg vil se de streamede signal med løbet og ikke alt muligt andet.
TV2 medielallerøve!!!

Jeg bestilte TV2 Sputnik og betalte for en hel måned for at se 24 timer… , på en Windowsinficeret pc.(hvor er muligheden for en mobilbetaling for enkeltvise udsendelser ??? (Nåååh, så langt har TV2 ikke tænkt…))
Hjemme har jeg Linuxbokse og måtte sande, at mine penge var smidt ud af vinduet, for der stod INTET under bestillingen omkring, at lortet kun virker på Microsoft Only systemer.

Tak for ingenting, TV2 !!!

3 comments

 1. Hej.

  Endeligt fandt jeg en blog med en der har omtrent samme meninger som jeg selv 🙂 Jeg subscriber lige så jeg kan følge med frem over 🙂 Og tak google + dit rant over Polar Puls ure i Linux for at jeg fandt den. Har selv lige fået et RS300 i gave.

  /LeAstrale

 2. Tak for oplysningen.

  “Privatiseringsplanerne betød også, at TV 2 i 2004 for sidste gang modtog licensmidler. Siden har stationen udelukkende være finansieret af reklamesalg samt i mindre grad salg af programmer mv. Sidstnævnte sker via divisionen TV 2 World.

  TV 2 er stadig underlagt en public service-forpligtelse, og de regionale tv-stationer modtager fortsat licens.”

  Og Public Service forpligtelsen rummer ikke Sputnik.
  Det er reelt nok, men det bør så absolut fremgå klart at deres produkt kun er fremstillet til en enkelt platform.
  Kedeligt at en “Hip” virksomhed som TV2, binder sig til den tungeste softwareplatform og ikke er teknologisk med fremme i skoene, dér hvor det er mest innovativt og spændende.
  Men udemærket, at de ikke misbruger mine skattepenge.
  Dét klarer DR og DSB ganske glimrende uden støtte udefra .-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.