To gange Idioti i dag: Cyklist klynk og DSB diesel klynk

Dansk cyklist forbund klynker, fordi der er dræbt tre cyklister i højresvingsulykker.

Løsningen er såmænd meget enkel.

Cyklist, forsvind fra siden af lastbilen og forstå, at du ikke har kræveret på din plads !

Kør frem FORAN lastbilen, eller hold dig BAG lastbilen !

De der køres ned, er i mine øjne, med kendskab til at være både meget cyklende og meget lastbilkørende, blot udsat for Darwin !
Lastbilchaufføren kører ikke cyklisten ned med vilje, men cyklisten er dum nok, at placere sig til, at blive nedkørt !
Nedslående !!!

Men drengerøvene i Cyklistforbundet er åbentlyst stålsat, frelste egoister, der kræver eneret på færdsel og fortrinsret og ser sig selv, som ufejlbarlige uskyldigheder.

 

Så er der klynket over diesel-os i tog og på stationer.
De som klynker, har vist ikke været på Nørreport, eller kørt med tog, de sidste 20 år???
Hvis det kommer som en overraskelse for beslutningstagerne, skyldes det, at de jo aldrig tager togene på regelmæssig basis, og ihverttilfælde ikke mænger sig med plebs på Nørreports svinske perron’er.

Klynket er overflødigt og unødigt udgiftskrævende, da vi jo kun har de dejlige (og meeeget) dyre tog, som vores intelligente politikere og embedsmænd har ladet os betale for. Hvem tror dog, at de vælger noget usundt og forkert???

Elektrificeringen er vedtaget og iværksat og ombygningen af Nørreport slamstation er begyndt, så problemet løses inden for den periode, vores kloge, indsigtsfulde og intelligente politikere synes er på sin plads.
Skal der pludseligt laves yderligere tiltag er det blot yderligere et dybt greb i skattepengeposen og et tryk på billetpriserne (almindelig billetpris for mig, frem til- og tilbage fra arbejde : 144,- kr !!! Tak for lort !!! og 15 + 15 + 10 minutters ventetid i kulde og regn (men dén tid regnes af en eller anden grund ikke som spildtid, i modsætning til, hvis jeg sad komfortabelt i min Alfa og sparede mindst (MINDST!) en halv times samlet transporttid).
(Og vådt tøj, der skal hænge ét eller andet sted på min arbejdsplads…)

Det var så det !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.